Αναζήτηση Προϊόντων
 


Είμαστε μια επεκτεινόμενη εταιρία με την επωνυμία «ΘΕΣΣΑΛΟΪΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ», που συστάθηκε από τον κ. Γιώργο Κουτρούμπα το 1979 στη Kεντρική Ελλάδα - Θεσσαλία με έδρα τον Βόλο και υποκατάστημα στην Αθήνα. Η εταιρία μας είναι καταξιωμένη στο χώρο των ιατρικών και νοσοκομειακών εξοπλισμών. Η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των πελατών μας και η υποστήριξη των συνεργατών μας, μας έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο αξιόπιστες και ανταγωνιστικές εταιρείες που υπάρχουν στο χώρο της Υγείας, ειδικότερα όσο αναφορά τον τομέα της παροχής υπηρεσιών και διακίνησης προϊόντων ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα αναγνωρισμένων, ποιοτικών, αντιπροσωπευτικών και εισαγωγικών ειδών με τα οποία εφοδιάζουμε τους πελάτες μας, Νοσοκομεία, Κλινικές, Ιατρεία και άλλες Υπηρεσίες.

Στόχος της εταιρίας μας είναι η βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας, καθώς και η συνεχής ενημέρωση αυτού για κάθε νέα εξέλιξη της τεχνολογίας στον χώρο της υγείας που τον αφορά. Αυτό το επιτυγχάνουμε με το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, διακινόντας ιατροτεχνολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και με το άψογο τεχνικό τμήμα που διαθέτουμε.

Η εταιρία μας διαθέτει Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8/1348/2004 και τα Πιστοποιητικά ISO 9001:2000 και ISO 13485:2003, πληροί δε όλες τις προδιαγραφές σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
 
ΕΞΟΥΣ/ΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
  
   
 
   
 
 
 
 
Αρχική Η Εταιρία μαςΠροϊόνταΕγκαταστάσεις ΧώροιΤεχνική ΥποστήριξηLive Τεχνική Υποστήριξη    
Πελάτες  Διασφάλιση ΠοιότηταςΧρήσιμα LinksSite MapΕπικοινωνίαΑγγλικά
Copyright 2007 SA-net