Αναζήτηση Προϊόντων
 


Πιστοποίηση:
Τα προσφερόμενα είδη είναι καινούρια σύγχρονης τεχνολογίας, πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές κατασκευής και ασφάλειας και φέρουν την ένδειξη CE mark, συνοδεύονται με όλα τα εγχειρίδια λειτουργίας, συντήρησης και ανταλλακτικών, είναι έτοιμα προς χρήση με όλα τα παρελκόμενά τους.

Η εταιρία μας ‘ΘΕΣΣΑΛΟΪΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ’ πληροί ήδη όλες τις προδιαγραφές του υπουργείου Υγείας Πρόνοιας, που εφήρμοσε και θεσμοθέτησε η Δ.Υ.8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004 Υπουργική Απόφαση, αναφορικά με τις Αρχές και Κατευθυντήριες Γραμμές για την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και καθιστά υποχρεωτική την Εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας τύπου ISO 9001 για όλες τις επιχειρήσεις Εμπορίας και Διακίνησης Ιατροτεχνολογικών προϊόντων για την Ελλάδα.

Ως εκ τούτου πιστοποιήθηκε από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό από την Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΚΕΒΥΛ ότι λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας.Προς τούτο δε της απονεμήθηκε το Πιστοποιητικό Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας τύπου ISO 9001:2000 με αριθμό πιστοποίησης 2003V329 καθώς και ISO 13485:2003 με αριθμό πιστοποίησης 2004V329M και δεσμεύεται να συνεχίσει τη συμβολή της στον ιατρικό, νοσοκομειακό χώρο ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της στην διακίνηση και υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ιατρικών μηχανημάτων.

Η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση της ‘ΘΕΣΣΑΛΟΪΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ’ αποτελεί τον κύριο στόχο τόσο της Διοίκησης όσο και των εργαζομένων της.
 
ΕΞΟΥΣ/ΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
  
   
 
   
 
 
 
 
Αρχική Η Εταιρία μαςΠροϊόνταΕγκαταστάσεις ΧώροιΤεχνική ΥποστήριξηLive Τεχνική Υποστήριξη    
Πελάτες  Διασφάλιση ΠοιότηταςΧρήσιμα LinksSite MapΕπικοινωνίαΑγγλικά
Copyright 2007 SA-net